Meie eesmärgiks on eristuda võimalikult laia tootevaliku ning kõrge kvaliteedi poolest:

  • Meie kataloogis on 60 hauakivi baasmudelit
  • Meie laos kohapeal leiab alati umbes 200 hauakivi, mille tarne tagame kahe nädala jooksul
  • Pakume laia kivide valikut — kõiki maailmas eksisteerivaid graniiditüüpe
  • Eritellimusel valmistatavate hauakivide puhul puudub sisuliselt piirang kivi kujule
  • Meie pakutav hinnaskaala on võrreldes konkurentidega vägagi konkurentsivõimeline
  • AT Stone meeskond omad üle kümne aastast kogemust Rootsi turul, kus antud valdkond on täpsemalt reguleeritud kui meil. Hauakivide tootmisel ja paigaldamisel lähtume Rootsi standarditest

Meist

Aastal 2020 asutatud AT Stone OÜ on innovatiivne Eesti ettevõte, mis on kiiresti kujunenud oluliseks tegijaks hauakivide ja erilahenduste pakkumisel peamiselt Eestis, Rootsis ja Soomes. Meie ettevõte on välja kasvanud pikaajalisest allhankepartnerlusest Edurus AB-ga, mis on turuliider Rootsis, omades 20-25% turuosa hauakivide sektoris. Selline seos rõhutab meie sügavat oskusteavet ja pühendumust kvaliteedile ning kinnitab meie päritolu edukast ja tunnustatud partnerist.

Tootmisüksus Paldiskis sümboliseerib meie pühendumust innovatsioonile ja kvaliteedile, pakkudes klientidele üht suurimat näidiskivide väljapanekut Eestis. Meie keskendumine Eesti, Rootsi ja Soome turgudele on kujundanud meie tootevaliku ja teenused, et vastata nende piirkondade klientide vajadustele ja ootustele.

Kasutades ainult parima kvaliteediga naturaalkivi, on AT Stone OÜ võimeline andma oma toodangule eluaegset garantiid. Meie edu tugineb mitte ainult kvaliteetsetele toodetele, vaid ka tugevatele partnerlussuhetele ja sügavale pühendumusele, mis kajastub iga meie valmistatud hauakivi detailides.

Mis iseloomustab meie toodetud hauakive?

kvaliteet

Puudub kvaliteedikõikumine

usaldus

Ühtlased lõiked, poleerimistööd ja graveeringud — kõik vastavalt kokku lepitud kavandile